Kuvista yhdessä: Minun elämäni

Kuviskurssi 3–5-vuotiaalle lapselle ja 1–2 aikuiselle Leppävaarassa.
Ajankohta:
27.10.2021
-
24.11.2021
Sijainti:
Åbergin lastentalo (Ajurinkuja 4, Espoo)
Vetäjä:
Olga Martikainen

Tervetuloa lapsen ja aikuisen yhteiselle kuviskurssille!

Kuka minä olen ja mitkä asiat ovat minulle tärkeitä? Näitä kysymyksiä pohditaan pienen lapsen ja aikuisen yhteisellä Minun elämäni -taidekurssilla, jonka jokaisella kerralla tehdään lapsen elämän eri osa-alueita käsitteleviä kuvistehtäviä. Lähtökohtina toimivat esimerkiksi lapsen perhe, luonto, haaveet ja koti. Oman elämänsä tärkeitä asioita kuvittamalla lapsi vahvistaa omaa itseymmärrystään sekä suhdetta ympäristöönsä.

Viisi opetuskertaa kattava kurssi järjestetään 27.10.–24.11.2021 Åbergin lastentalossa Leppävaaran Vallikalliossa (Ajurinkuja 4, Espoo). Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 12.30–14.00.

Kurssin hinta on 125 € (lapsi + 12 aikuista).

Kuvista yhdessä

Espoon kuviksen uusilla Kuvista yhdessä -kursseilla pienet lapset ja lapselle tutut aikuiset tutustuvat kuvataiteen ja muotoilun maailmaan yhdessä työskennellen. Päiväsaikaan järjestettävät kurssit tuovat luovaa energiaa aikuisen arkeen sekä ryhmässä harrastamisen mahdollisuuden myös perheen pienimmille. 

Työskentelyn tavoitteena on tutustuttaa lapsi taiteen peruskäsitteisiin, lisätä tämän ymmärrystä itsestään ja ympäristöstään sekä vahvistaa tämän suhdetta kurssilla mukana olevaan aikuiseen, joka jakaa lapsen oivallukset ja työskentelee tämän kanssa yhteisten taideteosten parissa. 

Lasten mukana kurssille voi osallistua yksi tai kaksi aikuista, jotka voivat olla lasten vanhempia, isovanhempia tai muita tälle tuttuja ja tärkeitä henkilöitä.