Kesäkurssi: Lapsen ja aikuisen yhteinen maalaus- ja piirustuskurssi Espoonlahdessa ja Espoon saaristossa

Kesäkurssi 10–14-vuotiaille yhdessä oman aikuisen kanssa ma–pe 10.–14.6.2024 klo 9.30–16 Espoonlahdessa ja Pentalan saaressa.
Ajankohta:
10.6.2024
-
14.6.2024
Sijainti:
Yläkaupinkuja 1, Espoonlahti & Pentalan saari
Vetäjä:
Outi Korhonen
Hinta:
490 € lapsi–aikuinen -pari. Sis. lämpimän lounaan ja välipalan 3 kurssipäivänä.

Kesäkurssilla opettelemme yksinkertaisia keinoja maiseman ja luontokokemusten piirtämiseen ja maalaamiseen saarissa ja luokkatiloissa. Tämä kesäkurssi on tarkoitettu lapselle ja aikuiselle yhteiseksi taidekurssiksi. Lapsen kanssa kurssille osallistuu esim. vanhempi, isovanhempi, kummi tai joku muu läheinen henkilö. Kurssipaikkana toimii Espoonlahden opetuspiste, joka sijaitsee kätevästi Soukan metroaseman vieressä.

Kurssin aikana teemme kaksi retkeä Espoon saaristoon Pentalan saaristomuseoon ja luontopoluille (säävarauksella). Retkille mennään yhteysaluksella. Satamaan on opetuspisteestä kävellen matkaa noin 1,5 kilometriä, tai sinne voi myös saapua omalla kulkuvälineellä.

Luokassa harjoittelemme ympäristöystävällistä mutta kestävää munatemperatekniikkaa, jota soveltaen valmistamme jokaiselle omat matkavärit saariretkille. Kurssilla painotetaan ympäristöystävällisiä menetelmiä ja pyritään minimoimaan viikon aikana syntyvä jäte.

Osallistujille tarjotaan ohjausta suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai espanjaksi.

Kurssimaksu on 490 € lapsi–aikuinen -parille, ja siihen sisältyy lämmin lounas ja välipala kolmen kurssipäivän aikana. Retkipäivinä osallistujat ottavat omat eväät mukaan. Kurssimaksuun sisältyvät myös kahden retkipäivän laivamatkat.

Saaristomuseo Pentalan museoalueelle on vapaa pääsy. Sisäänpääsy Gurlin taloon on lapsille ilmainen ja aikuisille 10 € (omakustanteinen) tai Museokortti.

Mukaan säänmukainen varustus (sadevaatteet & kumisaappaat tai hellehattu, juomapullo & aurinkovoide).

Osallistujien maksimimäärä: 16 henkeä.